Constelații Familiale Șamanice cu Eric M. Lopez

Vă invităm la un workshop transformațional, susținut de Eric Manuel Lopez, elev al lui Bert Hellinger. O abordare unică, șamanică, asupra constelațiilor familiale.

 

“A fost o Întâlnire cu mine, prin mine, către mine…Sunt recunoscătoare lui Eric și tuturor oamenilor buni alături de care am putut călatori în această incursiune fantastică spre sufletul meu. Mulțumesc!” — Participant 2018

“Sharing, guidance, support and healing – this is the tangible Eric Lopez.
If we add inherited gifts, life-time training, highest continuous guidance, claircognizance, clairsentience, guided and successful combination of healing techniques and much more than these words – this is the higher-Eric Lopez.
Now, for me, on my subjective personal level, Eric is a resonance on the love-path, a connection to above and below, a guide, a teacher and a healer.
All my gratitude to all my guides who showed me the way towards Eric and Mihai.
Thank you for connection. Thank you for guidance. Thank you for healing.” — Participant 2019

“Children seldom or never dare to live a happier or more fulfilling life than their parents. Unconsciously they remain loyal to unspoken family traditions that work invisibly. Family Constellations are a way of discovering underlying family bonds and forces that have been carried unconsciously over several generations.” -Bertold Ulsamer
O Constelație Familială este un proces de grup care are puterea de a schimba generații de suferință și lipsă de fericire. Bert Hellinger, fondatorul acestei metode de terapie, a studiat și lucrat cu familii pentru mai bine de 50 de ani și a observat că mulți dintre noi luăm asupra noastră modele familiale distructive de anxietate, depresie, furie, vină, singurătate, alcoolism și chiar și boli, ca un mod de a aparține familiilor noastre. Condus de o dragoste profundă, copilul adesea își va sacrifica propriile interese încercând în van să diminueze suferința unui părinte sau membru al familiei. Constelațiile Familiale ne ajută să spargem aceste modele pentru a putea trăi o viață mai sănătoasă, mai fericită și mai împlinită. Cu un moment de intuiție, un nou curs al vieții se poate pune în mișcare. Rezultatele ne pot schimba viața.
Constelațiile familiale sunt o metodă de terapie care dezvăluie dinamicile ascunse din sistemele noastre relaționale. Se pare că fiecare dintre noi, într-un mod cu totul inconștient, firește, preluăm destinul altor membri din familie, care ne-au precedat. De aici provin acele încurcături familiale, dramele, traumele sau bolile ”inexplicabile”, acele afilieri sau similarități. Tot ceea ce nu este spus, de-a lungul generațiilor, apare înscris, sub o formă sau alta în comportamentul sau în corpul generaților care vin. Spre exemplu, o  boală nu se vindecă doar pentru că ați participat la o constelație familială – doar că –  ascultarea sensului ei, a punctului de unde vine ea, poate ajuta foarte mult. Îi poate permite corpului să lupte cu acea boală, până la vindecare. Când apar astfel de situații nerezolvate/neîncheiate, efectele sunt resimțițe de generațiile următoare (uneori chiar mai mult de două-trei generații). Afectarea ordinii naturale a sistemului familial poate da naștere la tot felul de situații între copii și părinți. Copiii se implică în treburile predecesorilor lor, încercând să aducă la lumină acele suferințe sau acele lucruri nespuse. Pe măsură ce fac acest lucru, pot să simtă furie sau resentimente, chiar își resping familia, în încercarea de a ieși din sistem și de a-și construi o altă viață, una nouă, separată. Uneori se mută și în cealaltă parte a lumii pentru a se rupe de familie doar că acest lucru nu funcționează. Când rămân legați (energetic și inconștient) de familie, nu sunt liberi să meargă mai departe, să se desprindă de dramele familiale. De obicei, acest lucru se răsfrânge asupra relațiilor pe care le au (nu reușesc să aibă un partener de viață sau nu pot să aibă copii etc).

DESCOPERĂ CONSTELAȚIILE FAMILIALE

Artwork by Alex Grey

Eric Lopez

Eric Lopez a studiat direct cu Bert Hellinger și este certificat de către Institutul Hellinger din Germania. Formarea sa în Constelații Familiale, experiența de lucru cu multe grupuri de oameni, din diverse țări și de asemenea, modalitatea intuitivă de a înțelege și modela aceste energii universale care guvernează sistemele familiale, toate acestea îl fac pe Eric Lopez să fie un facilitator extraordinar. Ceea ce aduce el în plus, în cadrul constelațiilor este modalitatea în care integrează abilitățile sale psihice și experiența Shamanică, în acest proces transformațional. Această modalitate unică de a îmbina cele două tipuri de experiențe, oferă participanților la constelațiile familiale oportunitatea de a onora și de a vindeca încurcăturile energetice și emoționale ale trecutului lor.

Artwork by Lisa Kokin

Workshopul aduce beneficii nebănuite tuturor celor prezenți. Toți cei care participă la punerea în scenă a acelei povești de viață aduc aportul lor în ceea ce se întâmplă, prin subconștient.  Experiența este folositoare pentru că, întotdeauna, cel care este ales să reprezinte un membru al familiei, va avea în propria istorie de viață (sau familială) o rezonanță.

Au scris despre acest eveniment:

Eric lopez În România

Vezi mai jos care eveniment sau pachet de evenimente ți se potrivește mai bine. ⚠️ Locuri limitate ⚠️

Testimonial Video

Clipul de mai jos prezintă atmosfera de la ultimul workshop susținut de Eric Lopez în Turcia. Puteți vedea cam cum se desfășoară Constelațiile Familiale dar și părerile participanților.

Testimoniale Participanți ediții precendente

Este a doua oara cand particip la un workshop de constelatii cu Eric. Prima data a fost din pura curiozitate, fara a avea asteptari. Am facut o constelatie pe o tema care astepta de mult rezolvare. Lucrurile au inceput sa se miste fara prea multe eforturi active si s-au asezat cum trebuie. In a doua participare, efectele s-au vazut imediat dupa. A urmat o zi foarte constienta si relaxanta in acelasi timp in care nu am realizat cand a zburat timpul si cate am reusit sa fac  pana la finalul zilei intr-o stare de prezenta continua. Eric este o persoana autentica, stie exact ce are nevoie atat grupul cat si persoana care lucreaza. Recomandarea e sa nu aveti asteptari, judecati de valoare, evaluari. Nu toate lucrurile pot fi explicate rational si prin logica.

Oana

participant Decembrie 2017 & Martie 2018, Shamanic Family Constellations cu Eric Lopez, București

Nu pot sune decat ca pt. mine aceasta prima experienta a fost foarte profunda, rascolitoare, uimitoare si in acelasi timp deosebit de interesanta! Multumesc Eric, multumesc Mihai si tuturor celor care m-au ajutat sa traiesc acele sentimente!

Mihai

participant Martie 2018, Shamanic Family Constellations cu Eric Lopez, București

The people behind Romania Healing and the people who join Romania Healing are truly amazing! Magic things start to happen when you get in touch with Mihai and Dana, and if you are lucky enough to allow yourself to be a part of the amazing energy that Eric Lopez creates during his Constellations sessions, then it’s for sure that their amazing good vibe will touch you, too.I strongly recommend you to try to know them and support them.Thank you, guys!

Andreea

participant Martie 2018, Shamanic Family Constellations cu Eric Lopez, București