Shamanic Family Constellations

cu Eric Manuel Lopez
Vă invităm la un workshop transformațional, susținut pentru prima dată în România de Eric Manuel Lopez, elev al lui Bert Hellinger.
O abordare unică, șamanică, asupra constelațiilor familiale.
 
 

25+26 Noiembrie la București
2+3 Decembrie la Brașov

 

ÎnregistrareCe sunt Constelațiile Familiale?
“Children seldom or never dare to live a happier or more fulfilling life than their parents. Unconsciously they remain loyal to unspoken family traditions that work invisibly. Family Constellations are a way of discovering underlying family bonds and forces that have been carried unconsciously over several generations.”
-Bertold Ulsamer
O Constelație Familială este un proces de grup care are puterea de a schimba generații de suferință și lipsă de fericire. Bert Hellinger, fondatorul acestei metode de terapie, a studiat și lucrat cu familii pentru mai bine de 50 de ani și a observat că mulți dintre noi luăm asupra noastră modele familiale distructive de anxietate, depresie, furie, vină, singurătate, alcoolism și chiar și boli, ca un mod de a aparține familiilor noastre. Condus de o dragoste profundă, copilul adesea își va sacrifica propriile interese încercând în van să diminueze suferința unui părinte sau membru al familiei.
 
Constelațiile Familiale ne ajută să spargem aceste modele pentru a putea trăi o viață mai sănătoasă, mai fericită și mai împlinită. Cu un moment de intuiție, un nou curs al vieții se poate pune în mișcare. Rezultatele ne pot schimba viața.
Constelațiile familiale sunt o metodă de terapie care dezvăluie dinamicile ascunse din sistemele noastre relaționale. Se pare că fiecare dintre noi, într-un mod cu totul inconștient, firește, preluăm destinul altor membri din familie, care ne-au precedat. De aici provin acele încurcături familiale, dramele, traumele sau bolile ”inexplicabile”, acele afilieri sau similarități.
Tot ceea ce nu este spus, de-a lungul generațiilor, apare înscris, sub o formă sau alta în comportamentul sau în corpul generaților care vin. Spre exemplu, o  boală nu se vindecă doar pentru că ați participat la o constelație familială – doar că –  ascultarea sensului ei, a punctului de unde vine ea, poate ajuta foarte mult. Îi poate permite corpului să lupte cu acea boală, până la vindecare.
Când apar astfel de situații nerezolvate/neîncheiate, efectele sunt resimțițe de generațiile următoare (uneori chiar mai mult de două-trei generații).
Afectarea ordinii naturale a sistemului familial poate da naștere la tot felul de situații între copii și părinți. Copiii se implică în treburile predecesorilor lor, încercând să aducă la lumină acele suferințe sau acele lucruri nespuse. Pe măsură ce fac acest lucru, pot să simtă furie sau resentimente, chiar își resping familia, în încercarea de a ieși din sistem și de a-și construi o altă viață, una nouă, separată. Uneori se mută și în cealaltă parte a lumii pentru a se rupe de familie doar că acest lucru nu funcționează. Când rămân legați (energetic și inconștient) de familie, nu sunt liberi să meargă mai departe, să se desprindă de dramele familiale. De obicei, acest lucru se răsfrânge asupra relațiilor pe care le au (nu reușesc să aibă un partener de viață sau nu pot să aibă copii etc).

DESCOPERĂ CONSTELAȚIILE FAMILIALE

Artwork by Alex Grey

Eric Lopez

Eric Lopez a studiat direct cu Bert Hellinger și este certificat de către Institutul Hellinger din Germania. Formarea sa în Constelații Familiale, experiența de lucru cu multe grupuri de oameni, din diverse țări și de asemenea, modalitatea intuitivă de a înțelege și modela aceste energii universale care guvernează sistemele familiale, toate acestea îl fac pe Eric Lopez să fie un facilitator extraordinar.
Ceea ce aduce el în plus, în cadrul constelațiilor este modalitatea în care integrează abilitățile sale psihice și experiența Shamanică, în acest proces transformațional. Această modalitate unică de a îmbina cele două tipuri de experiențe, oferă participanților la constelațiile familiale oportunitatea de a onora și de a vindeca încurcăturile energetice și emoționale ale trecutului lor.

Artwork by Lisa Kokin

Workshopul aduce beneficii nebănuite tuturor celor prezenți. Toți cei care participă la punerea în scenă a acelei povești de viață aduc aportul lor în ceea ce se întâmplă, prin subconștient.  Experiența este folositoare pentru că, întotdeauna, cel care este ales să reprezinte un membru al familiei, va avea în propria istorie de viață (sau familială) o rezonanță.

Testimonial Video

Clipul de mai jos prezintă atmosfera de la ultimul workshop susținut de Eric Lopez în Turcia. Puteți vedea cam cum se desfășoară Constelațiile Familiale dar și părerile participanților.

Romania Healing

Ne-am propus să aducem în fața voastră oameni deosebiți, ateliere transformaționale, evenimente ce vă solicită și vă induc o stare de conștiință extinsă.

Evenimentele noastre de Constelații Familiale te lasă mut de umire o dată ce realizezi care sunt energiile care guvernau suferințele din viața ta. Procesul Constelațiilor Familiale ne permite să ne eliberăm de destinul care nu ne aparține și să fim liberi să trăim viața pe care ne-am imaginat-o pentru noi.

Vă încurajăm să veniți la cel puțin unul dintre aceste evenimente și să experimentați ceea ce este dificil de pus în cuvinte.

In the Press

Eric lopez În România

Vezi mai jos care eveniment sau pachet de evenimente ți se potrivește mai bine.
Update: Pentru Workshopurile introductive, am decis împreună cu Eric să te lăsăm pe tine să decizi care este valoare contribuției tale, la finalul workshopului.
  La înscriere este necesară plata integrală sau achitarea unui avans de 33% din valoarea totală. Dacă alegi varianta cu avansul, diferența se poate achita numerar în ziua evenimentului.
⚠️ Locurile sunt limitate.

București, Suntuncopac Yoga Studio & more – 25 + 26 Noiembrie 2017

25 Noiembrie

Intro Workshop
Introducere în Constelații Familiale, 1-2 sesiuni introductive. Toată lumea va avea ocazia să fie activă și să își vindece propriile subiecte.
Puteți aduce un invitat care dorește să se familiarizeze cu Constelațiile.
15:00 – 19:00 București
Suntuncopac Yoga Studio & more
66€ (302 Lei)
Tu alegi valoarea contribuției tale, la finalul workshopului.

26 Noiembrie

Full Workshop
Lucru intens cu Constelații Familiale, 6-7 sesiuni de Constelații. Toată lumea va avea ocazia să fie activă și să își vindece propriile subiecte.
Dacă intențile voastre se duc către situații de cuplu, vă recomandăm să veniți împreună, dacă puteți
10:00 – 18:00 București
Suntuncopac Yoga Studio & more
99€ (453 Lei)

Brașov – la Dancing Buddhas – 2 + 3 Decembrie 2017

2 Decembrie

Intro Workshop
Introducere în Constelații Familiale, 1-2 sesiuni introductive. Toată lumea va avea ocazia să fie activă și să își vindece propriile subiecte.
Puteți aduce un invitat care dorește să se familiarizeze cu Constelațiile.
15:00 – 19:00 Brașov
Dancing Buddhas
55€ (252 Lei)
Tu alegi valoarea contribuției tale, la finalul workshopului.

3 Decembrie

Full Workshop
Lucru intens cu Constelații Familiale, 6-7 sesiuni de Constelații. Toată lumea va avea ocazia să fie activă și să își vindece propriile subiecte.
10:00 – 18:00 Brașov
Dancing Buddhas
88€ (403 Lei)
Iar pentru subiecte foarte intime sau care din varii motive necesită o întâlnire privată cu Eric Lopez, poți programa o consultație individuală sau de cuplu. După înregistrare, îți vom trimite în timp util, zilele și intervalele orare când ai putea să te vezi cu Eric. ⚠️ Locurile sunt extrem de limitate. 

Consultație individuală

Eric va fi disponibil, atât în București cât și în Brașov, pentru consultații individuale, sau de cuplu.
77€ (352 Lei)

București

Evenimentele din București au loc la
Suntuncopac – Yoga Studio & more
Calea Victoriei 26 / colt cu Str. Doamnei
(intrarea se face din Str. Doamnei)
Gazda noastră, Andreea Pautov Ioniță, și-a amenjat propriul studio de Yoga într-un stil propriu, compatibiil cu filosofia ei de viață pe care o aplică în fiecare lucru pe care îl face. Spațiul este minunat și ne permite să ne relaxăm și să ne bucurăm la maxim de orele de vindecare pe care Eric le va facilita.
Știu că ai nevoie de siguranță, iubire și blândețe și asta simt ca îți pot oferi. Știu că te pot aduce “aici” și “acum”.    —  Andreea Pautov Ioniță

Brașov

Evenimentele din Brașov au loc la
Dancing Buddhas
Str. Ioan Huniade 20A
Exclusive Offer

Vino cu 2 cunoscuți
Ai 50% Reducere

Ai înțeles ce potențial are acest eveniment în dezvoltarea ta? Așa e că ți-ai dori să spui lucurul ăsta tuturor apropiaților care te pot înțelege? Nu mai sta pe gânduri, convinge două persoane să vină cu tine și investiția ta se reduce la jumătate. Pentru a beneficia de discount, persoanele recomandate de tine trebuie să menționeze numele tău în formularul de înregistrare.
Dacă finanțele reprezintă singurul blocaj care stă în calea participării voastre la aceste eveniment, vă învităm să ne scrieți pentru a putea găsi o soluție împreună.
Nu suntem (încă) în stadiul de a putea organiza evenimente gratuite dar suntem fericiți să putem discuta individual cu voi despre calea optimă prin care să puteți participa la acest eveniment care vă poate cu adevărat elibera de bagajele trecutului.

Vrei să vii dar ai impresia că nu îți permiți efortul financiar?

The time is now

Pentru a participa trebuie să te înregistrezi. Plata se face cash în ziua evenimentului.