Shamanic Family Constellations

cu Eric M. Lopez

Vă invităm la un workshop transformațional, susținut de Eric Manuel Lopez, elev al lui Bert Hellinger. O abordare unică, șamanică, asupra constelațiilor familiale.

București: 21-23 Septembrie 2018. Brașov: 28-29 Septembrie 2018

ÎnregistrareCe sunt Constelațiile Familiale?

Testimoniale Participanți ediții precendente

Este a doua oara cand particip la un workshop de constelatii cu Eric. Prima data a fost din pura curiozitate, fara a avea asteptari. Am facut o constelatie pe o tema care astepta de mult rezolvare. Lucrurile au inceput sa se miste fara prea multe eforturi active si s-au asezat cum trebuie. In a doua participare, efectele s-au vazut imediat dupa. A urmat o zi foarte constienta si relaxanta in acelasi timp in care nu am realizat cand a zburat timpul si cate am reusit sa fac  pana la finalul zilei intr-o stare de prezenta continua. Eric este o persoana autentica, stie exact ce are nevoie atat grupul cat si persoana care lucreaza. Recomandarea e sa nu aveti asteptari, judecati de valoare, evaluari. Nu toate lucrurile pot fi explicate rational si prin logica.

Oana

participant Decembrie 2017 & Martie 2018, Shamanic Family Constellations cu Eric Lopez, București

Nu pot sune decat ca pt. mine aceasta prima experienta a fost foarte profunda, rascolitoare, uimitoare si in acelasi timp deosebit de interesanta! Multumesc Eric, multumesc Mihai si tuturor celor care m-au ajutat sa traiesc acele sentimente!

Mihai

participant Martie 2018, Shamanic Family Constellations cu Eric Lopez, București

The people behind Romania Healing and the people who join Romania Healing are truly amazing! Magic things start to happen when you get in touch with Mihai and Dana, and if you are lucky enough to allow yourself to be a part of the amazing energy that Eric Lopez creates during his Constellations sessions, then it’s for sure that their amazing good vibe will touch you, too.I strongly recommend you to try to know them and support them.Thank you, guys!

Andreea

participant Martie 2018, Shamanic Family Constellations cu Eric Lopez, București

“Children seldom or never dare to live a happier or more fulfilling life than their parents. Unconsciously they remain loyal to unspoken family traditions that work invisibly. Family Constellations are a way of discovering underlying family bonds and forces that have been carried unconsciously over several generations.” -Bertold Ulsamer
O Constelație Familială este un proces de grup care are puterea de a schimba generații de suferință și lipsă de fericire. Bert Hellinger, fondatorul acestei metode de terapie, a studiat și lucrat cu familii pentru mai bine de 50 de ani și a observat că mulți dintre noi luăm asupra noastră modele familiale distructive de anxietate, depresie, furie, vină, singurătate, alcoolism și chiar și boli, ca un mod de a aparține familiilor noastre. Condus de o dragoste profundă, copilul adesea își va sacrifica propriile interese încercând în van să diminueze suferința unui părinte sau membru al familiei. Constelațiile Familiale ne ajută să spargem aceste modele pentru a putea trăi o viață mai sănătoasă, mai fericită și mai împlinită. Cu un moment de intuiție, un nou curs al vieții se poate pune în mișcare. Rezultatele ne pot schimba viața.
Constelațiile familiale sunt o metodă de terapie care dezvăluie dinamicile ascunse din sistemele noastre relaționale. Se pare că fiecare dintre noi, într-un mod cu totul inconștient, firește, preluăm destinul altor membri din familie, care ne-au precedat. De aici provin acele încurcături familiale, dramele, traumele sau bolile ”inexplicabile”, acele afilieri sau similarități. Tot ceea ce nu este spus, de-a lungul generațiilor, apare înscris, sub o formă sau alta în comportamentul sau în corpul generaților care vin. Spre exemplu, o  boală nu se vindecă doar pentru că ați participat la o constelație familială – doar că –  ascultarea sensului ei, a punctului de unde vine ea, poate ajuta foarte mult. Îi poate permite corpului să lupte cu acea boală, până la vindecare. Când apar astfel de situații nerezolvate/neîncheiate, efectele sunt resimțițe de generațiile următoare (uneori chiar mai mult de două-trei generații). Afectarea ordinii naturale a sistemului familial poate da naștere la tot felul de situații între copii și părinți. Copiii se implică în treburile predecesorilor lor, încercând să aducă la lumină acele suferințe sau acele lucruri nespuse. Pe măsură ce fac acest lucru, pot să simtă furie sau resentimente, chiar își resping familia, în încercarea de a ieși din sistem și de a-și construi o altă viață, una nouă, separată. Uneori se mută și în cealaltă parte a lumii pentru a se rupe de familie doar că acest lucru nu funcționează. Când rămân legați (energetic și inconștient) de familie, nu sunt liberi să meargă mai departe, să se desprindă de dramele familiale. De obicei, acest lucru se răsfrânge asupra relațiilor pe care le au (nu reușesc să aibă un partener de viață sau nu pot să aibă copii etc).

DESCOPERĂ CONSTELAȚIILE FAMILIALE

Artwork by Alex Grey

Eric Lopez

Eric Lopez a studiat direct cu Bert Hellinger și este certificat de către Institutul Hellinger din Germania. Formarea sa în Constelații Familiale, experiența de lucru cu multe grupuri de oameni, din diverse țări și de asemenea, modalitatea intuitivă de a înțelege și modela aceste energii universale care guvernează sistemele familiale, toate acestea îl fac pe Eric Lopez să fie un facilitator extraordinar. Ceea ce aduce el în plus, în cadrul constelațiilor este modalitatea în care integrează abilitățile sale psihice și experiența Shamanică, în acest proces transformațional. Această modalitate unică de a îmbina cele două tipuri de experiențe, oferă participanților la constelațiile familiale oportunitatea de a onora și de a vindeca încurcăturile energetice și emoționale ale trecutului lor.

Artwork by Lisa Kokin

Workshopul aduce beneficii nebănuite tuturor celor prezenți. Toți cei care participă la punerea în scenă a acelei povești de viață aduc aportul lor în ceea ce se întâmplă, prin subconștient.  Experiența este folositoare pentru că, întotdeauna, cel care este ales să reprezinte un membru al familiei, va avea în propria istorie de viață (sau familială) o rezonanță.

Testimonial Video

Clipul de mai jos prezintă atmosfera de la ultimul workshop susținut de Eric Lopez în Turcia. Puteți vedea cam cum se desfășoară Constelațiile Familiale dar și părerile participanților.

EARLY BIRD 11%

Organizăm evenimente și retreat-uri care ne ajută să dobândim și să păstrăm stări de conștiință extinse. EARLY BIRD PÂNĂ PE 1 SEPTEMBRIE – 11%

Romania Healing

Ne-am propus să aducem în fața voastră oameni deosebiți, ateliere transformaționale, evenimente ce vă solicită și vă induc o stare de conștiință extinsă.

Evenimentele noastre de Constelații Familiale te lasă mut de umire o dată ce realizezi care sunt energiile care guvernau suferințele din viața ta. Procesul Constelațiilor Familiale ne permite să ne eliberăm de destinul care nu ne aparține și să fim liberi să trăim viața pe care ne-am imaginat-o pentru noi.

Vă încurajăm să veniți la cel puțin unul dintre aceste evenimente și să experimentați ceea ce este dificil de pus în cuvinte.

Au scris despre acest eveniment:

EARLY BIRD 11%

Organizăm evenimente și retreat-uri care ne ajută să dobândim și să păstrăm stări de conștiință extinse. EARLY BIRD PÂNĂ PE 1 SEPTEMBRIE – 11%

Eric lopez În România

Vezi mai jos care eveniment sau pachet de evenimente ți se potrivește mai bine. ⚠️ Locuri limitate ⚠️

București

București

Hermitage Urban Spiritual Hub

21+22+23 Septembrie 2018

Brașov

Brașov

Dancing Buddhas

28 + 29 Septembrie 2018

Iar pentru subiecte foarte intime sau care din varii motive necesită o întâlnire privată cu Eric Lopez, poți programa o consultație individuală sau de cuplu. După înregistrare, îți vom trimite în timp util, zilele și intervalele orare când ai putea să te vezi cu Eric. ⚠️ Locurile sunt extrem de limitate. 

Consultație individuală - Constelații sau Tarot

Eric va fi disponibil, atât în București (21+24-26 Septembrie) cât și în Brașov (27-29 Septembrie), pentru consultații individuale, sau de cuplu.

77€ (360 Lei)

EARLY BIRD 11%

Organizăm evenimente și retreat-uri care ne ajută să dobândim și să păstrăm stări de conștiință extinse. EARLY BIRD PÂNĂ PE 1 SEPTEMBRIE – 11%

București

Evenimentele din București au loc la Hermitage.Urban.Spiritual.Hub
Str. Mihai Eminescu nr. 127
(intre Viitorului si V. Lascar)

Sharing your presence and living your truth becomes easier together in the sanctuary of an urban temple. A space for contemporary spiritual living. Let’s join in the silence of pure being.

Brașov

Evenimentele din Brașov au loc la
Dancing Buddhas
Str. Ioan Huniade 20A
Exclusive Offer

Vino cu 2 cunoscuți Ai 50% Reducere

Ai înțeles ce potențial are acest eveniment în dezvoltarea ta? Așa e că ți-ai dori să spui lucurul ăsta tuturor apropiaților care te pot înțelege? Nu mai sta pe gânduri, convinge două persoane să vină cu tine și investiția ta se reduce la jumătate. Pentru a beneficia de discount, persoanele recomandate de tine trebuie să menționeze numele tău în formularul de înregistrare.

Vrei să vii dar ai impresia că nu îți permiți efortul financiar?

Dacă finanțele reprezintă singurul blocaj care stă în calea participării voastre la aceste eveniment, vă învităm să ne scrieți pentru a putea găsi o soluție împreună. Nu suntem (încă) în stadiul de a putea organiza evenimente gratuite dar suntem fericiți să putem discuta individual cu voi despre calea optimă prin care să puteți participa la acest eveniment care vă poate cu adevărat elibera de bagajele trecutului.

The time is now

Pentru a participa trebuie să te înregistrezi. Plata se face cash în ziua evenimentului.